Mitt hus blev vitt igen

Men god morgon kära läsare och välkomna tillbaka till denna fina bloggen. Det är ni som gör bloggen fin, det är inte jag. Ni hjälper till med så mycket. Har ni någon gång fått hjälp av Gert Hallengren med fasadtvätt i Huddinge? Kan ni inte dela med er om era erfarenheter?

Jag har i alla fall ett vitt hus som ligger precis vid vattnet och när det blåser så blir det lätt så att sand och så vidare blåser upp på fasaden och huset blir helt grått eller beige. Så har det vart nu från hösten till våren och man ser verkligen inte att huset är vitt, vilket är ganska tråkigt då det brukar lysa fint när solen reflekterar sig på det. I alla fall letade jag efter företag som kunde hantera fasadtvätt i Huddinge och det var då jag hittade Gert Hallengren som erbjuder detta. Han kom hem till mig och började tvätta huset och det var väldigt skönt att se när all smuts bara rann av fasaden. Det var liksom svart sörja som åkte av och man såg hur vitt huset var bakom all smuts. Det känns så skönt att få huset tvättat då allt känns mycket fräschare och det är roligare att bjuda hem folk när allt ser rent ut. Jag tackar Gert Hallengren för det jobbet han gjorde och jag vill rekommendera er honom om ni någon dag skulle behöva hjälp med fasadtvätt i Huddinge eller Helsingborg med omnejd. Nu är det dags att kolla på film med min fru som vi alltid gör på lördagar. Det blir som en dejt kan man säga. Jag uppskattar den tiden riktigt mycket. Ha det fint nu vänner så ses vi nästa vecka!